Loading...

Over mij

Mijn passie voor fotografie is ontstaan door de allergrootste passie in mijn leven, windsurfen. Ik surf al mijn hele leven en ben altijd erg fanatiek geweest. Toen ik regelmatig op de kant moest toekijken naar andere surfers vanwege blessures, besloot ik een camera te kopen om de tijd te doden en het windsurfen vast te gaan leggen. Daar begon mijn liefde voor de fotografie. Na een tijdje wilde ik mijzelf uitdagen en ben ik mij verder gaan verdiepen in de fotografie. Ik besloot zelfs, na twee sportstudies, een gerelateerde opleiding te gaan volgen; ‘Communicatie en Multimedia design’. Tijdens mijn studie merkte ik dat ik mij naast de fotografie ook interesseerde voor de filmwereld en besloot daarom als afstudeerproject een film te maken.

Sinds 2015 werk ik als freelance fotograaf en als filmmaker. Door de jaren heen heb ik een gevarieerd portfolio opgebouwd omdat ik mijzelf altijd zo breed mogelijk wil ontwikkelen. Zo heb ik naast korte speelfilms en muziekvideo’s ook commercials en bedrijfsvideo’s geproduceerd. Mijn expertise is sport- en outdoorfotografie maar de laatste jaren specialiseer ik mij ook meer in portretfotografie.

In 2019 heb ik kennis gemaakt met de bergsport via een kennis van mij. Hij vroeg mij een video te maken over de basiscursus Alpineren. Tijdens die trip in de Alpen is mijn liefde voor de bergsport begonnen. Momenteel ben ik dan ook een documentaire aan het maken over de hoogste bergtoppen van ieder continent; ‘The Seven Summits’. Hiervoor reis ik de hele wereld voor voor de meest adembenemende beelden.

Wanneer ik in Nederland ben werk ik aan projecten voor zowel bedrijven als particulieren.  Hierin trek ik een bepaald type klanten en samenwerking aan waarbij vertrouwen en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Ik vind het belangrijk om een professionele band op te bouwen om zo samen het ultieme eindresultaat te bereiken.

Concept

Samen vormen wij jouw idee tot een concept. Want zonder goed concept geen passend eindresultaat.

Filmproductie

Door gevarieerde ervaring met onder andere korte speelfilms, bedrijfsvideo’s, videoportretten en muziekvideo’s kan ik voor elke productie individueel inschatten wat nodig is om het  beste eindresultaat te bereiken.

Post productie

Door beeldmontage, colour grading en sounddesign komen de beelden in dit proces samen met jouw idee tot een uniek eindproduct. Hiervoor werk ik met verschillende programma’s zoals Adobe Premiere en DaVinci Resolve.

Fotografie

Mijn expertises binnen de fotografie zijn outdoor, sport, (geposeerde) portretten en familieportretten. Mede dankzij de professionele producten van Canon lever ik materiaal van hoge kwaliteit. Voor een ultiem resultaat kunnen beelden geperfectioneerd worden met Adobe Photoshop en Lightroom.